Risani portret – Kje In Kako Naročiti? 2022/23

Kje in kako narociti portret min

Risani portret je darilo, ki ga iščete! Iščete edinstveno darilo za svoje najdražje in imate njihove fotografije?
Je eno najbolj edinstvenih daril, ki ga lahko podarite svojim najdražjim. Čustveni odziv bo neprecenljiv!

Popolno poročno darilo, darilo za rojstni dan, za obletnico, partnerja ali šefa in še več!

Pošljite nam fotografije oseb in vaše želje (čim bolj podrobne), mi pa bomo fotografije, ki ste nam jih posredovali združili in narisali portret popolnoma po vaših zahtevah. Portret boste prejeli v digitalni obliki ter v fizični kot tisk na slikarsko platno, ki ga bo obdarjenec takoj lahko namestil na stene svojega doma in ga za vedno cenil!

Naj gre za družinsko srečanje, zabavo v pisarni ali velik športni dogodek. Idollio bo s svojimi posebnimi portreti navdušil vse.  

Naročite portret, ki bo dragocen tudi za prihodnje generacije, in pokažite, kako zelo vam je mar.

KJE NAROČITI RISANI PORTRET?

Portret Idollio

Smo ekipa umetnikov, ki riše portrete in karikature po naročilu. Brez slabe vesti lahko rečemo, da smo ponosni na visoko kakovost svojega dela ter v celotnem procesu močno sodelujemo z vami in naredimo vse, da bi bili z končnim rezultatom zadovoljni.

Kliknite tukaj in spoznajte našo ekipo 25 umetnikov

Ne glede na to, ali gre za obletnico, rojstni dan ali “samo zato”, so naši personalizirani risani portreti oseb v vašem življenju odlična darila.

Naši umetniki so izkušeni in usposobljeni za izpolnjevanje zelo osebnih zahtev. Z lahkoto narišejo tudi najbolj ekscentrične ideje in ustvarijo realističen portret ne glede na zahtevnost naloge. Naše umetnine so polne čustev in značaja - nekaj, kar manjka vsaki fotografiji - in lahko ste prepričani, da bomo z vami sodelovali, dokler ne boste 100-odstotno zadovoljni.

RISANI PORTRET – KAKO POTEKA NAROČANJE PORTRETA?

Naši nadarjeni umetniki lahko skupaj z vami spremenijo fotografije v izbran slog – portret ali karikaturo. Ne glede na to, ali želite smešno karikaturo ali bolj klasičen portret, naši umetniki lahko to uresničijo. Spremenimo lahko ozadje, prilagodimo barve in dodamo nove elemente ter tako ustvarimo edinstven, zabaven in ganljiv portret ali karikaturo.

Proces naročanja portreta je podrobno razložen v naslednjih korakih:

1 –  ODDAJTE NAROČILO ZA IZDELEK RISANI PORTRET V SPLETNI TRGOVINI Idollio.com

Izberite izdelek “Idollio Portret Za Darilo”. Na vrhu strani kliknite na “NAROČI ZDAJ“. 

Na strani izdelka izpolnite naročilnico in jo dodajte v košarico. Naročilnica od vas zahteva, da vnesete število vseh oseb za katere naročate karikaturo ter dimenzijo končanega izdelka. 

Zaključite naročilo na blagajni. Imamo možnost plačila s kreditnimi karticami, Paypal ali po predračunu. 


2 – V OBRAZEC ODDAJTE FOTOGRAFIJE IN VAŠA NAVODILA ZA RISANJE PORTRETA

Ko zaključite naročilo na blagajni vas bo spletna stran preusmerila do obrazca, kamor boste oddali fotografije in izrazili svoje želje. Do obrazca lahko dostopate kadarkoli preko povezave, ki vam bo poslana na email, ki ste ga napisali pri oddaji naročila

Risani portret za darilo za rojstni dan praznike poroko ali obletnico

ZLATI NASVETI ZA ODDAJO FOTOGRAFIJ PRI NAROČILU PORTRETA

  • Obraz zavzema 80% površine na fotografiji- jasno in v celoti vidne vse obrazne linije osebe katero rišemo. 
  • Za najboljši rezultat bodite pozorni na naslednje točke: Če na fotografiji niste zadovoljni z videzom, izrazom obraza ali nasmehom – pošljite fotografije, kjer ste si všeč.
  • Oddajte fotografije kjer ima oseba pogled oči in usmerjenost glave usmerjen naravnost. Oči predstavljajo okvir obraza, zato  nam je zelo pomembno da so oči jasno vidne. 

Več informacij lahko najdete s klikom tukaj.


3 – PREDOGLED IN BREZPLAČNI POPRAVKI

Seveda želimo, da ste popolnoma zadovoljni z nami, zato omogočamo predogled. Predogled prejmete že v 1 – 4 delovnih dneh (odvisno od naročila časa izdelave). Možnost brezplačnega popravkov.


4 – HITRA DOSTAVA NA DOM

Ko bo vaš portret končan, ga bo naša ekipa pregledala in se prepričala, da so vsi podatki pravilni. Prejeli boste potrditveno e-pošto z vašim končanim portretom, kjer si ga lahko podrobno ogledate. Po potrditvi, da ste zadovoljni z izdelkom bomo portret natisnili na slikarskem platnu in odposlali na vaš naslov.

Omogočamo standardno dostavo ali hitro. Izbira je vaša. 


KARIKATURA ZA REBEKO DREMELJ

Za Rebeko Dremelj-Škaler, smo umetniki Idollio ekipe ustvarili karikaturo, kjer smo njo in njenega moža Sandija upodobili na rajski plaži na Mladivih. Na tem kraju, ki je videti kot raj na zemlji, Rebeka Dremelj in njen mož Sandi pogosto dopustujeta. Navdušenje Rebeke ob prejemu karikature si lahko pogledate na njenih družbenih omrežjih - Instagram ali Facebook.

Sovenska pevka zabavne glasbe, voditeljica in fotomodel ima poplureno spletno stran in blog z imenom "Nepremagljiva", ki je posvečen življenjskemu stilu in vzgoji. Blog Nepremagljiva.si lahko ogledate s klikom tukaj.
Karikatura Rebeke Dremelj

Naše umetnine bodo nepozabno darilo za praznike ali rojstni dan, saj bodo prijatelje in družino nenehno spominjale na vašo skrbnost. 

Če iščete izvirno idejo za darilo ali pa se preprosto želite spremeniti v umetniško delo, lahko Idollio nepozaben trenutek spremeni v edinstveno karikaturo.

Od vašega nasmeha do načina hoje – vaše edinstveno bistvo ujamemo tako, kot ga ne more ujeti noben drug umetnik. 

Zabavali se boste ob naši edinstveni umetnosti risanja karikatur, ki izraža čar vaših najdražjih. 

Karikaturisti Idollio ne naredijo le karikature obraza osebe, temveč ujamejo njeno dušo in vam tako podarimo bogat in edinstven spominek.

Dodaj odgovor