Spoznajte našo ekipo

Smo ekipa umetnikov in ustvarjamo mojstrovine po naročilu. Vsak kos umetnine, ki je ustvarjen pri nas je popolnoma unikaten, narejen po naročilu stranke. Vsaka ilustracija je narisana ročno na grafičnih tablicah. Avtorji vedno poskrbijo, da je vaše naročilo popolno in da ste vi zadovoljni. Spoznajte ekipo, ki ustvarja Idollio  zgodbo.

Vi (stranka) ❤️

Stranka | Del družine Idollio

Vsaka stranka je del naše zgodbe, saj je vključena v izdelavo naročene umetnine. Za vas ustvarimo umetnino točno po vaših navodilih. Imate glavno besedo – vi ustvarjate, mi rišemo. Največja hvala gre k vam, zato imate prvo mesto na tej strani. Brez vas, ne bi bilo nas. 

Marjan Milovanović

Direktor | Ustanovitelj

Vesel, živahen, empatičen, energičen, ter malo tudi hiperaktiven, ki delo opravlja z veliko strastjo. Velik deloholik, ki se zaveda bistvenega pomena timskega dela ter ohranjanja zdravega odnosa celotne ekipe. Čudovi kreativec, ki na svet gleda optimistično. 

Tina Bugarinovič

Vodja projektov | Ustanovitelj

Iskrena, zaupljiva, prijetna, radovedna, kar jo vedno pripelje do novih prijateljev, do novih nasmehov. Rada se smeji in uživa življenje. Zmeraj pozitivna, vztrajna in popolnoma predana svojemu delu.

Kristina E. Marek

Vodja projektov | Avtor

»Odštekana«, svojeglava, uporniška, zaljubljena in optimistična. Rada ustvarja, aranžira, poje, riše, piše pesmi. Rada imam naravo in njene čudeže. Obožuje glasbo in si ne predstavlja dneva brez nje.

AVTORJI

Spoznajte ekipo 24-ih raznolikih in ustvarjalnih avtorjev, aktivnih na področju digitalnega risanja. Združuje nas ljubezen do umetnosti in občutek pripadnosti celotni ekipi in medsebojne podpore. Poskrbimo, da se vsak izmed nas dobro počuti in je pri nas v najboljših rokah. Ilustracije, karikature in portreti so naša strast pri kateri si ne postavljamo mej in pravil. Vsak kos umetnine, ki ga ustvarimo je popolnoma unikaten, narejen po zahtevah stranke. Vsako ilustracijo rišemo ročno na grafičnih tablicah in pri tem vedno poskrbimo, da je vaše naročilo popolno in da ste vi (stranka) zadovoljni. 

4

Mariana | ustvarjalka vsebin

Ustvarjalka vsebin za socialna omrežja, ki išče navdih v medsebojnih odnosih ljudi.  

5

David | vodja

Dinamičen ritem dela mu ne predstavlja težav saj uživa v svoji vlogi vodje. Brez omejitev se poda vsakemu izzivu, ki se mu postavi nasproti.

6

Amanda | umetnica

Naša umetnica digitalnega risanja svoj dan obvezno začne z dišečo skodelico kave. Je prava ljubiteljica ljubezenskih romanov, latinskega plesa in glasbe.

10

Natalia | umetnica

Vedno urejena Natalia je velika ljubiteljica mode​​, ki svojo strast do dizajna obuja pri risanju, a hkrati priznava, da je kdaj z izbiro modnega kosa tudi udarila mimo.

11

Eric | umetnik

Ima bogato domišljijo, ki jo izraža pri risanju unikatnih umetniških del. V svojem prostem času najraje piše otroške pravljice ter je v procesu izdaje svoje prve knjige

12

Valerija | umetnica

Natačna in striktna Valerija je poredko brez nasmeška, saj meni, da nam življenje vedno podarja razlog za nasmeh.

7

Ecaterina | umetnica

Umetnica, katero zaznamuje odlična organiziranost dela, točnost in dosegljivost.

8

Alex | umetnik

Po duši glasbenik, ki uživa ob risanju vaših zgodb in predstavljanju le-teh skozi svojo perspektivo.

9

Marina | umetnica

Pozitivno naravnana Marina je vedno nasmejana, komunikativna, odgovorna in spretna. Zelo ima rada otroke ter uživa v risanju le-teh.

15

Oksana | umetnica

Klasična slikarka, ki slikarstvo nadgrajuje še z eksperimentiranjem v digitalnem risanju.

14

Robert | umetnik

Neustrašen, zabaven in mlad športnik, z talentom za risanje uživa v ustvarjanju portretov. 

13

Anastasiia | umetnica

Simpatična Anastasiia ima pri risanju vaših naročil v svoji družbi zvesto pomočnico dolgodlako mačko, ki s svojimi šapicami vsakemu naročilu doda poseben čar. 

20

Miha | umetnik

Zelo rad potuje in pravi, da je doma na različnih lokacijah na svetu. Filmi, druženje, zabava in risanje so njegova strast.

17

Doris | umetnica

Mama treh otrok, bratca in dveh sestric, kateri je poleg slikanja njena strast tudi igranje klavirja.

16

Ivan | | umetnik

Uživa v fotografiranju, pohodništvu in plezanju ter je vodja fotografskega tečaja. 

19

Alisa | umetnica

Izdelovalka nakita, ki uživa v digitalnem risanju ter slikanju na platno. 

18

Mišel | umetnik

Že celo življenje uživa v risanju ter se s svojo burno domišljijo izraža skozi ilustracije

21

Lana | umetnica

Ljubiteljica sprehodov, kolesarjenja, kuhanja, slikanja, risanja, poslušanja glasbe, petja in ročnih del.

23

Diana | umetnica

Optimistka, ki se rad ukvarja s športom in obožuje gibanje ter petje. Rada preživlja svoj čas v naravi, kuha, se druži s prijatelji in družino, ter ima rada življenje nasplošno!

27

Billy | umetnik

Trmast a hkrati vztrajen, saj če mu kakšna stvar spodleti ali če je ne uspe
narediti, tako dolgo preizkuša, da mu na koncu, vedno uspe.

26

Agata | umetnica

Potrpežljiva in vztrajna umetnica, katero prepoznamo po smehu, saj se skoraj vedno smeji. 

25

Christian | umetnik

Športnik, ki bi rad prispeval svoj delež naravi in bi kot radoželjen novih znanj, vedno bolj ozaveščeno skrbel za okolje. V prostem času rad igra tenis, riše, kolesari in igra kitaro.

24

Ayan | umetnik

Rokoborec in poznavalec vzhodnih borilnih veščin, obožuje naravo in živali.

22

Denis | umetnik

Najraje ustvarja ilustracije za otroke. Velikokrat se s svojimi ilustracijami tudi pošali vendar predvsem na svoj račun.

Karikature, portreti in ilustracije po meri

Ustvarjamo popolnoma po vaših zahtevah na podlagi fotografij in zgodbe, ki nam jih posredujete. Vi ustvarjate, mi rišemo popolnoma brez meja!
Umetnina, ki je plod vaše ideje. 

Idollio customer
Idollio o nas 2

Iščete darilo, s katerim boste impresionirali, navdušili in pustili vsakogar brez besed?

Če ste eden izmed tistih, ki išče unikatno in personalizirano darilo v namen, da obdarjenca zagotovo navduši, potem ste na pravem mestu. 

Naša vizija je na trg ponuditi darilo, s katerim kupec brez dvoma navduši, nasmeje in impresionira obdarjenca. Lepi spomini so največja vrednost, ki človeku za vedno ostanejo. Zelo pomembno je, da lepe trenutke ustvarjamo, jih doživimo in z drugimi delimo. Naj bodo Idollio darila v vaših pomembnih trenutkih in doživetje bo nepozabno. 

[email protected]

Navdušujoče karikature in portreti

Popolnoma po vaših željah rišemo karikature in portrete. Z inovativno tehniko risanja omogočamo kar 95% podobnost obrazov, predmetov in vseh ostalih elementov, ki jih želite. Vsaka ilustracija je narisana ročno ter popolnoma po vaših željah.

Naročil zdaj

Iščete unikatna in nepozabna poslovna darila? Želite presenetiti in navdušiti svoje poslovne partnerje ali stranke? Še nimate ideje, kaj podariti? Naše ilustracije bodo nedvomno najlepše darilo. Pošljite nam vaše zahteve na email in pripravili bomo odlično ponudbo za vas.

[email protected]

Nepozabna poslovna darila

Ilustracije za vašo knjigo, logotip, poslovni avatar, vizitko, …

Potrebujete naslovnico ali ilustracije za vašo knjigo, poslovni avatar, logotip ali vizitko? Pošljite nam vaše zahteve na email in pripravili bomo odlično ponudbo za vas.

[email protected]

Se želite pridružiti Idollio ekipi?

Trenutno smo odprti za možne širitve ekipe. Vedno iščemo ambiciozne, zagnane in podjetniške ljudi, ki bi se nam želeli pridružili. Če ste se v tem opisu prepoznali, nam na email pošljite predloge za sodelovanja in prošnje za delo.

[email protected]
Idollio customer