Postopek naročanja

1. IZBERITE IZDELEK

Izberite izdelek, ki ga želite naročiti.

2. IZPOLNITE NAROČILNICO

Ko izberete izdelek, na strani/povezavi izdelka, najdite naročilnico. Izpolnite 5 vprašanj, ki jih zahteva naročilnica in pritisnite “Dodaj v košarico”. V kolikor ste zaključili z naročilom v desnem zgornjem ali spodnjem kotu pritisnite na ikono košare in odpeljalo vas bo v košarico, kjer naročilo lahko pregledate in posodobite. Nato s klikom na gumb “Na Blagajno” nadaljujte v blagajno.

Narocilnica min
NAROČILNICA

3. NA BLAGAJNI ZAKLJUČITE NAROČILO

S klikom na gumb “Na Blagajno” ste prišli na zadnji korak naročanja. Zdaj ste na blagajni, izpolnite podatke in oddajte naročilo (ter plačilo).

4. V OBRAZCU ODDAJTE FOTOGRAFIJE IN VAŠA NAVODILA ZA IZDELAVO

Na vaš email, ki ste ga vnesli na blagajni boste prejeli potrdilo o naročilu ter navodila za oddajo fotografij ter opisa za izdelavo karikature ali portreta. Prosimo vas, da si jih natančno preberete in jih upoštevate. Nato izpolnite naročilnico in oddajte fotografije in opis za izdelavo. Ko vaše naročilo pregledamo boste prejeli potrditveni email, da smo vaša gradiva za izdelavo odobrili.

obrazec za izdelavo
obrazec

5. PREDOGLED BOSTE PREJELI NA VAŠ EMAIL

Oddali ste naročilo, ga plačali in je bilo uspešno sprejeto? Potem brez skrbi.

V 5 – 7 delovnih dni vam končan izdelek pošljemo v digitalni verziji v odobritev. Imate možnost brezplačnega popravka v skladu s pogoji, ki jih najdete tukaj. Po odobritvi končnega izdelka prejmete umetniško delo po pošti na dom.

ZA IZDELAVO POTREBUJEMO

1. FOTOGRAFIJE OBRAZOV

Pošljite nam fotografije obrazov vseh oseb, ki bodo na karikaturi. Obrazi naj gledajo naravnost, so dobro osvetljeni in jasno se vidijo vse značilne podrobnosti. Izbrite fotografijo, ki je vam najbolj všeč.

Idollio karikature, portreti kot darilo za poroko, obletnico ali rojstni dan
Idollio karikature, portreti kot darilo za poroko, obletnico ali rojstni dan
2. FOTOGRAFIJE PREDMETOV, KI JIH ŽELITE IMETI NA KARIKATURI**

V kolikor želite imeti predmete, živali, vozila na karikaturi vam to omogočamo brez omejitev. Ob nakupu dodatka “poljubno ozadje” lahko za vas dodamo neomejeno predmetov/elementov na karikaturo.

Idollio primer 3
caricature
3. FOTOGRAFIJO ZA IZDELAVO OZADJA**

V kolikor želite imeti enako ozadje kot na vaši najljubši fotografiji vam to omogočamo brez omejitev. Ob nakupu dodatka “poljubno ozadje” lahko za vas ozadje, ki ga želite narišemo na karikaturi.

Idollio ozadje 4
background
4. VAŠA NAVODILA ZA IZDELAVO

Opišite želje, povejte nam zgodbo ali pa nam podajte vaša navodila za izdelavo. Upoštevali vas bomo in narejeno bo natanko po vaših besedah.

**NI OMEJITEV. IMATE POPOLNO SVOBODO. NARIŠEMO LAHKO KAR KOLI IN KOLIKOR KOLI ŽELITE! POGOJ PA JE, DA NAM VSE ŽELJE SPOROČITE ŠE PRED ZAČETKOM IZDELAVE IN PRILOŽITE VISOKOKAKOVOSTNE FOTOGRAFIJE!

Zgoraj omenjeno oddajte v obrazec s klikom spodaj: