popravki in reklamacije

popravki izdelka

 1. Omogočamo risanje z neomejeno podrobnosti (neomejeno vozil, živali, predmetov, stavb in barv), kjer ni omejitev. Edini pogoj pa je, da nam vsa navodila sporočite še pred začetkom izdelave. Vse elemente, torej predmete, živali, vozila in ostale manjše elemente, katere bi želeli, da narišemo morate omeniti pred začetkom izdelave. Pri risanju zaračunavamo le število narisanih oseb. Navodila, ki so sporočena naknadno se smatrajo kot dodatek in ne kot popravek.
 2. Pri brezplačnem popravku usklajujemo izdelek z vašimi navodili, ki ste jih oddali pred začetkom izdelave. Dodatna navodila ali dopolnitve so doplačjive. Bolj podrobno, kaj spada v brezplačni popravek pa v 3. točki.
 3. V sklopu brezplačnega popravka vam omogočamo sledeče:
  – Zamenjava barve na 3 elementih,
  – odstranitev do 10 elementov,
  – premik do 3 elementov,
  – popravek podobnosti,
  – povečava, pomanjšanje elementov,
  – popravek naših napak**
  *Element je enota ali sestavni del, ki sestavlja umetniški izdelek. Lahko je predmet, lik ali karkoli kar ima obliko.
  **Odprava napak v tem primeru pomeni, da bomo ilustracijo uskladili glede na objektivne zahteve iz vaših navodil, ki so oddana še pred začetkom izdelave. 
 4. Cenik dodatnih popravkov in ostalih storitev preverite s klikom na gumb spodaj:

REKLAMACIJE IN VRAČILA

 1. Idollio za vas ustvari umetniški izdelek, ki je narejen po naročilu, zato se morate zavedati, da lahko končni izdelek odstopa od pričakovanj, zato omogočamo brezplačne popravke, pri katerih izdelek uskladimo z vašimi pričakovanji in dosežemo želeno. 
 2. Zavezujemo se, da v kolikor ne bomo izpolnili vseh objektivnih zahtev ali navodil, ki nam jih stranka postavi pred začetkom izdelave, omogočamo brezplačni popravek. Več podrobnih informacij o tem si lahko ogledate v 9. in 10. točki v naših pogojih poslovanja s klikom tukaj.