popravki in reklamacije

popravki izdelka

 1. Omogočamo popolno svobodo pri ustvarjanju, kjer ni omejitev, pogoj pa je, da nam vsa navodila sporočite še pred izdelavo. Vse elemente, katere bi želeli, da narišemo morate omeniti pred začetkom izdelave. Kar je sporočeno kasneje se lahko smatra za dodatek, ki je možen z doplačilom.
 2. Čeprav omogočamo popolno svobodo pri ustvarjanju brez omejitev vam omogočamo tudi brezplačni prvi popravek, ki je možen v skladu s pravilnikom. Pomembno nam je, da ste zadovoljni.
 3. V sklopu brezplačnega 1. popravka vam omogočamo sledeče:
  – Zamenjava barve na 3 elementih
  – Odstranitev do 10 elementov
  – Premik do 3 elementov
  *Element je enota ali sestavni del, ki sestavlja umetniški izdelek. Lahko je predmet, lik ali karkoli kar ima obliko.
 4. Cenik dodatnih popravkov in ostalih storitev preverite s klikom na gumb spodaj:

REKLAMACIJE

 1. Idollio za vas ustvari umetniški izdelek, ki je narejen po naročilu, zato se morate zavedati, da lahko končni izdelek odstopa od pričakovanj.
 2. Zavezujemo se, da v kolikor ne bomo izpolnili vseh objektivnih zahtev ali navodil, ki nam jih stranka postavi pred začetkom izdelave, omogočamo brezplačni popravek. V kolikor smo izpolnili vsa objektivna navodila, ki ste nam jih navedli pred začetkom izdelave, ne omogočamo možnost vračila kupnine. Kupnino je možno zahtevati še pred začetkom izdelave izdelkov, ki so narejeni ali prilagojeni po meri.