Navodila in fotografije za izdelavo vaše ilustracije lahko oddate kadar koli želite. Do tega obrazca lahko dostopate preko povezave, ki vam je bila poslana na vaš e-mail, kjer potrjujemo prejem vašega naročila.

OBRAZEC ZA ODDAJO VAŠIH NAVODIL IN FOTOGRAFIJ ZA IZDELAVO UMETNIŠKEGA IZDELKA

Prosimo vas, da si ogledate smernice in nasvete za oddajo navodil za izdelavo umetniškega izdelka. Da bi vam omogočili najboljšo kakovost izvedbe potrebujemo odlične fotografije in zadostno količino informacij, zato vas prosimo, da preverite pravilnik za oddajo fotografij in navodil za izdelavo.

Idollio work 2 navodila za izdelavo karikature

1. Preverite smernice

Veliko boljši bo rezultat v kolikor prejmemo kakovostne ter pravilno izbrane fotografije ter dobro pripravljen opis želja. Preberite si naše smernice za pravilno oddano naročilo.

Idollio 8 navodila za izdelavo karikature

2. Oddajte opis ter fotografije

Izpolnite spodnji obrazec in oddajte svoje želje za izdelavo. Obrazec lahko shranite in nadaljujte kasneje. Potrdilo o oddanem obrazcu prejmete na email.

search broo navodila za izdelavo karikature

3. Preglejte oddane podatke

Na email prejmete tudi vso vsebino, ki ste jo oddali v spodnjem obrazcu.

Idollio work 1 navodila za izdelavo karikature

4. Čarovnija se začne

Ko prejmemo vaša navodila in fotografije, se začne čarovnija. Potrdilo o tem prejmete na email. Kasnejše spremembe niso možne. Imate le možnost manjših popravkov. Več o tem s klikom tukaj.