Digitalno ali tradicionalno risanje

Digitalno ali tradicionalno risanje Idollio blog digittalno risanje

Digitalna umetnost je vse bolj priljubljena v našem vsakdanjiku. Prav tako pa je vse več povpraševanja po digitalnih izdelkih. Preverite razliko in podajte tudi vi svoje mnenje.

HITROST IZDELAVE

Digitalno risanje je hitrejše od tradicionalnega

Digitalno risanje je hitrejše od tradicionalnega risanja. Zavedamo se, da vam je čas zelo pomemben, predvsem takrat, ko ilustracijo naročate kot darilo. Digitalno risanje nam dopušča izvesti naročilo ilustracije hitreje kot pri tradicionalnem risanju. Na primer, pri barvanju akvarel, potrebujemo vse vrste orodij, kot so papir, voda, barve, čopiči, robčki. Za pripravo vsega tega je potreben čas in vzdrževanje vseh orodij. Ko rišemo digitalno se temu izognemo in nam ni treba skrbeti ali pa bo čopič nenamerno padel na vašo sliko. Digitalno risanje je hitrejše in učinkovitejše.

POPRAVKI IN SPREMINJANJE ILUSTRACIJE

Omogočamo popravke

Želimo, da ste popolnoma zadovoljni z ilustracijami ki jih naročite, zato vam omogočamo popravke. Digitalno risanje dopušča popravke in spreminjanje več kot tradicionalno risanje, kjer je to skoraj nemogoče. Pri tradicionalnem risanju elementov ni mogoče izbrisati ali klikniti “undo”, saj vse kar položite na slikarsko površino tam tudi ostane. Digitalno risanje omogoča več svobode, natančnosti ter prilagodljivosti.

RISANJE PODROBNOSTI

Brezmejno ustvarjanje

Z digitalnim risanjem ponujamo neskončne možnosti. Za vas ustvarimo predmete in ozadja na ilustracijah, ki jih z tradicionalnim risanjem nikoli ne bi mogli narediti ali pa bi za to porabili veliko časa. Pri digitalnem risanju uporabljamo neskončno različnih čopičev in funkcij, a vseeno je potrebna kreativnost umetnika, da se s temi možnostmi kaj pokaže. Digitalna orodja niso čarobna. Čarovnija izhaja iz umetniškega razmišljanja in ustvarjalnosti umetnika.

UPORABNOST

Množična uporaba

Digitalna verzija ilustracije je bolj prilagodljiva, saj jo lahko uporabite za različne namene. Uporabite jo lahko nadaljnje na družbenih omrežjih, ozadju mobilnega telefona ali računalnika, pošljete sorodnikom itd. Ilustracija ustvarjena s tradicionalno tehniko ima izvirnost in originalnost ter nemogoče jo je kopirati in ustvariti povsem enako kopijo. Takovrsten umetniški izdelek lahko uporabite le v takšni obliki in velikosti, kot je tudi ustvarjen. 

Idollio karikature, portreti kot darilo za poroko, obletnico ali rojstni dan
Karikature kot odlično darilo za poroko, obletnico ali rojstni dan. Čustven odziv zagotovljen.

NAROČITE TUDI VI SVOJO ILUSTRACIJO

Smo umetniki digitalnega risanja in omogočamo vam izdelavo ilustracije (karikature, portreta) točno tako, kot si zamislite. Brez izjeme in brez omejitev. Z nami ste lahko umetnik profesionalnega kova tudi vi. Vi ustvarjate, mi rišemo. Enostavno je!

Dodaj odgovor