Darilo za 50 let – 50 unikatnih idej za darilo za abrahama

Darilo za 50 let - več kot 50 idej

Ob 50. rojstnem dnevu se pogosto znajdemo v situaciji, ko iščemo popolno abraham darilo za moškega ali žensko, ki praznuje to posebno obletnico. Darilo za 50 let naj bo čim bolj unikatno, izjemno, posebno in pomembno, saj prinaša simboliko, da se je slavljenec ali slavljenka srečal/a s svojo polovico življenjske poti.

Če ste v iskanju navdihujočih idej, kaj podariti ob tej priložnosti ter želite pripraviti rojstnodnevno presenečenje, ne skrbite, saj ste na pravem mestu.

V tem članku vam predstavljamo 50 unikatnih idej za darilo za abrahama, ki bodo navdušile še najbolj zahevnega slavljenca ali slavljenko. Od klasičnih daril, kot so majice za 50 let, ure in nakit, do personaliziranih, narejenih po meri za vašega prijatelja ali družinskega člana. Če iščete darilo, ki bo izstopalo, bo uporabno in hkrati izraz vašega lepega odnosa do slavljenca, potem preglejte naših 50 idej, ki vam bodo zagotovo pomagale pri iskanju najboljšega darila za abrahama.

Vse ideje za darila za 50 let, pokrivajo vse cenovne razrede okuse, spol in starost, tako da se za vsakogar, ki išče posebno presenečenje za rojstni dan, zagotovo nekaj najde.

Darilo za 50 let – 50 unikatnih idej za darilo za abrahama

50-ti rojstni dan, znan tudi kot abraham, je posebna življenjska obletnica, zato naj darilo za 50 let hkrati izraža spoštovanje in ljubezen do slavljenca. Ko izbirate darilo za 50 let, se osredotočite na simboliko te priložnosti ter upoštevajte želje in interese slavljenca. Najboljše darilo je tisto, ki izraža vašo pozornost, skrb in iskrenost vaših čustev.

Obdarovanje ob 50. rojstnem dnevu je lahko prava umetnost, saj zagotovo želite podariti nekaj posebnega, kar bo slavljenca navdušilo in mu ostalo v spominu za vedno. V nadaljevanju vam predstavljamo veliko idej za darilo za 50 let, ki bodo prav gotovo poskrbele za nepozaben dan ob praznovanju 50 rojstnega dne. Ne glede na to, ali gre za darilo za moškega ali žensko, za poslovno ali zasebno praznovanje, boste v našem seznamu našli nekaj, kar bo navdušilo vsakega slavljenca.

Seznam unikatnih idej za darilo za 50 let:

1. Majice za 50 let

Smešne majice za 50 let so lahko popolno darilo za abrahama, saj bo majica predstavljala darilo, ki bo zagotovo nasmejalo slavljenca in ostale goste na zabavi.

Na majici izberite kreativne in smešne napise, ki se navezujejo na slavljenčevo osebnost ali hobije, kar bo iz majice naredilo unikatno in osebno darilo.

Poleg smešnega napisa na majici lahko izberete iskreni verz za rojstni dan ali pa tudi zabavne grafike ali slike, ki bodo pritegnile pozornost in nasmejale vse v okolici.

Cena: 13,90 €

IDEJA ZA DARILO ZA 50 LET- smešne majice
DARILO ZA 50 LET- smešne majice

2. Vikend oddih v dvoje

Vikend oddih je lahko popolno darilo za 50 let. Gre za darilo, ki vključuje čas za sprostitev ter odklop od vsakodnevnih skrbi in stresov.

Vikend oddih lahko podarimo v obliki bonov, ki jih je mogoče kupiti v trgovinah ali na spletu. Ponuja se veliko možnosti za vikend oddih, od neokrnjene narave, kjer se lahko slavljenec sprosti ob sprehodu v gozdu ali plavanju v jezeru, do mestnih oddihov, kjer si lahko ogleda znamenitosti ali uživa v kulinaričnih specialitetah.

Vključitev wellnessa in masaž pa lahko poskrbi za dodatno sprostitev.

Cena: od 38,00 € naprej

DARILO ZA 50 LET - vikend oddih v dvoje
DARILO ZA 50 LET – vikend oddih v dvoje

3. Kavni aparat za popolna jutra

Kavni aparat je lahko odlično darilo za ljubitelje kave, ki praznujejo 50 let.

Zjutraj skodelica kave lahko postane ritual, ki pomaga začeti dan na pravi način.

Kavni aparat bo slavljencu omogočil, da si lahko pripravi okusno kavo kar doma, brez potrebe po obiskovanju kavarn ali kavnih avtomatov.

Prav tako je to darilo priročno tudi za ostale družinske člane.

Primer:
Krups Dolce Gusto KP120H31 Mini Me, črno-rdeč

Cena: 71,99

IDEJA ZA DARILO ZA 50 LET- Kavni aparat
IDEJA ZA DARILO ZA 50 LET- Kavni aparat

4. Parfum

Parfum je izjemno oseben izdelek, ki ga večina ljudi uporablja vsak dan. Podariti parfuma kot darilo za 50 let ima lahko poseben pomen, saj lahko prejemnik darila z njim poveže lepe spomine na osebo, ki mu je podarila parfum.

Poleg tega lahko parfum tudi dopolni in poudari njegovo/njeno edinstvenost ter slog. Parfumi so na voljo v različnih vonjih, zato lahko izberete tistega, ki bo najbolj ustrezal osebnosti in željam prejemnika.

Da bi ustvarili pravo rojstnodnevno presenečenje izberite parfum z možnost graviranja imena slavljenca ali slavljenke ter na tak način izraziti svoje sporočilo ali verz za rojstni dan.

Cena: odvisno od izbire

DARILO ZA 50 LET - parfum
DARILO ZA 50 LET – parfum

5. Paket treningov z osebnim trenerjem

Paket treningov z osebnim trenerjem je izjemno lepo darilo za nekoga, ki praznuje 50 let, saj je to življenjska obdobje, ko je pomembno, da skrbimo za svoje zdravje in fizično pripravljenost.

Ta darilni paket bo obdarovancu omogočil, da si vzame čas zase in poskrbi za svoje telo z individualno prilagojenimi treningi, ki bodo pripomogli k boljšemu počutju in zdravju. Osebni trener bo obdarovancu pomagal doseči njegove specifične cilje in mu nudil vso potrebno podporo in motivacijo. S tem darilom izražate svojo skrb in naklonjenost.

Primer:
Trening pod strokovnim nadzorom (cca 60 min)
Cena:
25,00 €

DARILO ZA 50 LET - Paket treningov z osebnim trenerjem
DARILO ZA 50 LET – Paket treningov z osebnim trenerjem

6. Ročno risana karikatura ali portret

Karikatura ali portret sta lahko odlično darilo za abrahama. S tem darilom lahko izrazite svojo kreativnost in osebno noto ter presenetite slavljenca s čudovitim umetniškim delom, ki prikazuje njegovo podobo na edinstven način.

Karikatura je lahko duhovita in zabavna, medtem ko portret izraža spoštovanje in čustveno povezavo.

To darilo je odlična izbira za tiste, ki imajo radi nekaj unikatnega in osebnega, hkrati pa si želijo ohranjati spomine.

Na karikaturi lahko dopišete svoje rojstnodnevne želje ali izbran verz za rojstni dan.

Cena: je odvisna od števila oseb, dimenzije in hitrosti izdelave

IDEJA ZA DARILO ZA 50 LET 5 darilo za 50 let
Verzi za rojstni dan 16

Karikatura kot izvirno darilo, katerega se je razveselila tudi Rebeka Dremelj – video.

Pogosto je prejem karikature za darilo za rojstni dan nekaj, o čemer vsi govorijo še tedne ali mesece po tem. Obdarovanec se bo smejal misli, ki je bila vložena v vaše darilo, smejali pa se bodo tudi njegovi prijatelji in družina - pravzaprav je to eno redkih daril, pri katerem je lahko odziv drugih enako dober ali boljši od odziva osebe, ki darilo prejme. 

7. Pametna ročna ura

Pametna ročna ura je lahko odlično darilo za 50. let, saj ponuja različne funkcije, ki bodo olajšale vsakodnevno življenje. Poleg prikaza časa omogoča tudi spremljanje srčnega utripa, korakov in drugih aktivnosti, obvestila o klicih in sporočilih ter povezavo s pametnim telefonom.

Pametne ure so na voljo v različnih oblikah, barvah in z različnimi funkcijami, zato lahko izberete tisto, ki bo najbolj ustrezala obdarovancu. S tovrstnim darilom boste zagotovo razveselili ljubitelja sodobne tehnologije in mu omogočili, da bo na tekočem s svojimi aktivnostmi in obvestili, ne da bi moral ves čas preverjati svoj telefon.

Predlagam model:
Xiaomi IMILAB KW66 OX pametna ura, 3D HD ukrivljen zaslon, Bluetooth 5.0, IP68, črna

Cena: 39,70 €

DARILO-ZA-50-LET-PAMETNA-URA
DARILO-ZA-50-LET-PAMETNA-URA

8. Vstopnice za koncert

Vstopnice za koncert so lahko izvrstno darilo za 50. let, še posebej, če je obdarovanec ljubitelj glasbe.

Izberete koncert njegove najljubše glasbene skupine ali glasbenika, ki ga obdarovanec še nikoli ali že dolgo ni slišal v živo.

Poleg tega, da bo obdarovanec užival v glasbi, bo to priložnost, da si vzame odmor od vsakdanjega življenja in se prepusti glasbenemu doživetju v živo. Vstopnice za koncert so lahko priložnost, da se odpravite skupaj s prijatelji ali družino in ustvarite nepozabne spomine ob glasbi in zabavi.

Cena: odvisno od izbire

DARILO ZA 50 LET- vstopnice za koncert
DARILO ZA 50 LET- vstopnice za koncert

9. Polet z balonom

Polet z balonom je lahko popolno darilo za osebo, ki praznuje 50 let in je ljubitelj/ica adrenalina. To je enkraten način, kako doživeti lepote narave in občudovati razgled s ptičje perspektive.

Polet z balonom lahko podarite kot darilni bon za eno osebo ali za par, odvisno od želja in okusa. Skupaj s certificiranim pilotom se bo obdarjenec popeljal na nekaj sto metrov nad tlemi in si ogledal prelepe pokrajine iz zraka. Ta izlet bo slavljencu zagotovo ostal v spominu kot nepozabna izkušnja. Poleg tega pa boste s tem darilom pokazali svojo pozornost in željo, da oseba, ki praznuje svoj 50. rojstni dan preživi čas aktivno in polno doživetij.

Polet z balonom nad Ljubljano / 1 oseba / 3-4 ure
Cena:
175,00 €

DARILO ZA 50 LET- Polet z balonom
DARILO ZA 50 LET- Polet z balonom

10. Ročno izdelan usnjeni pas ali torbica

Usnjeni izdelki so vedno priljubljeni. Ročno izdelan usnjeni pas ali torbica je lahko izvrstno darilo za 50 let, saj gre za trajno in unikatno darilo, ki bo trajalo vrsto let.

Usnjeni pas ali torbica sta tako lahko stilski dodatek k oblačilom in pomagata ustvariti eleganten videz.

Priporočljivo je izbrati kakovostno usnje in izdelke, ki so narejeni po meri za obdarovanca, saj bodo tako popolnoma prilagojeni njegovim željam in potrebam.

Eleganten moški pas
Cena:
19,90 €

DARILO ZA 50 LET usnjeni pas ali torbica darilo za 50 let
Verzi za rojstni dan 16

11. Nadzorna kamera za dom

Nadzorne kamere so v današnjem času postale priljubljena in uporabna tehnološka naprava za zagotavljanje varnosti in miru v domu.

Če obdarovanec skrbi za varnost svojega doma, bi lahko bila nadzorna kamera popolno darilo. S tem darilom mu/ji boste podarili mirno spanje in občutek varnosti. Nadzorne kamere so odličen način za nadzor nad domom, posebej ko je oseba odsotna.

Sodobne nadzorne kamere so povezane z aplikacijo, ki omogoča dostop do posnetkov in live streama od kjerkoli prek mobilnega telefona.

Predlagam model:
TP-LINK TAPO C200 brezžična pametna kamera
Cena: 49,99 €

DARILO ZA 50 LET- pametna kamera
DARILO ZA 50 LET- pametna kamera

12. Tečaj kuhanja

Tečaj kuhanja lahko predstavlja odlično darilo za 50 let, še posebej, če je obdarjenec ljubitelj kulinarike ali pa si želi izboljšati svoje kuharske veščine.

Na tečaju lahko spozna nove tehnike in trike za pripravo različnih jedi ter se nauči pripraviti specialitete, ki jih sicer ne bi znal pripraviti doma.

Poleg tega je to tudi družabna izkušnja, saj se tečaja udeležijo tudi druge osebe, ki jih zanima kuhanje. Tečaj kuhanja lahko izberemo glede na okus obdarjenca, na primer italijanske, francoske ali azijske specialitete.

Predlog tečaja:
Domače testenine in njoki z Almo
Cena:
89,00 €

DARILO ZA 50 LET - tečaj kuhanja
DARILO ZA 50 LET – tečaj kuhanja

Darilo za 50 let (abraham) – Ideje za darilo za moškega

Iskanje popolnega darila za moškega, ki praznuje 50. rojstni dan, lahko predstavlja pravi izziv. Ob tej posebni obletnici, ko moški praznuje abrahama, si želite podariti nekaj, kar bo trajno in nepozabno. Pri izbiri darila za 50-letnika se osredotočite na njegove hobije in interese, ter mu podarite nekaj, kar bo resnično cenil. Ideje za darilo za moškega, ki praznuje 50 let, so številne. Darilo za moškega, ki praznuje svoj abraham, je lahko posebno doživetje, kot je razvajanje v spa centru, adrenalinski izlet ali vikend oddih z družino in prijatelji. Lahko pa izberete tudi uporabno darilo, kot so knjige, pametne ure ali orodje. Pomembno je, da izberete nekaj, kar bo moškemu, ki praznuje 50 let, pri srcu in bo izražalo vašo pozornost in naklonjenost. Zato je dobro začeti z iskanjem idej za darilo za moške za abrahama nekaj tednov ali celo mesecev prej, da boste lahko izbrali nekaj, kar bo zares edinstveno in nepozabno.

Obstaja veliko kreativnih idej za darila, ki bodo zagotovo navdušile vašega prijatelja, partnerja, očeta ali šefa, ko stopi v svet petih desetletij. Poleg idej, ki smo jih že omenili, kot so pametna ročna ura, vikend oddih ali polet z balonom, si lahko ogledate tudi naslednje ideje za darilo za 50 letnika. Prepričani smo, da boste med temi idejami našli popolno darilo za vašega prijatelja, družinskega člana ali sodelavca, zato si jih brez zadržkov oglejte in naj vam pomagajo pri iskanju popolnega darila za abrahama.

13. Kolesarski izlet s prijatelji

Kolesarski izlet s prijatelji bi bil odlična ideja za darilo za 50. rojstni dan, če obdarovanec rad kolesari. Gre za aktivnost, ki združuje rekreacijo, druženje in odkrivanje novega okolja.

Lahko se organizira enodnevni ali večdnevni izlet s prilagojenimi kolesarskimi potmi, obiski kulturnih in naravnih znamenitosti ter uživanje v lokalni hrani in pijači.

Predlog kolesarske ture:
Skok iz Planice na Bled z e-kolesi
Cena: 60,00 €

DARILO ZA 50 LET - KOLESARSKI IZLET
DARILO ZA 50 LET – KOLESARSKI IZLET

14. Darilni bon za nakup v specializirani trgovini z opremo za njegovo najljubšo športno dejavnost

Za darilo za 50 let, ki bo zagotovo navdušilo slavljenca, lahko izberete darilni bon za nakup opreme v specializirani trgovini, ki se ukvarja s športno opremo za njegovo najljubšo športno dejavnost.

Vrednost darilnega bona je lahko v vrednosti določene športne opreme, ki jo obdarjenec že dolgo časa želi, vendar si je morda do zdaj ni mogel privoščiti. S tem darilom za abrahana mu boste omogočili, da si izbere opremo, ki jo resnično potrebuje in mu bo zagotovo prišla prav pri njegovi najljubši športni dejavnosti.

Bon za športno opremo
Cena: 10,00 € ali 50,00 €

DARILO ZA 50 LET - Bon za športno opremo
DARILO ZA 50 LET – Bon za športno opremo

15. Personalizirana buteljka viskija ali drugih alkoholnih pijač z graviranim njegovim/njenim imenom na steklenici.

Personalizirana buteljka viskija ali druge alkoholne pijače z graviranim imenom na steklenici je odlična ideja za darilo za 50 let ali abrahama.

Poleg imena lahko graviratele osebno sporočilo ali verz za rojstni dan.

To je unikatno in osebno darilo, ki bo obdarjencu ostalo v spominu.

Dodajte še voščilnico s čestitkami in verzi ter pripravite nepozabno presenečenje za slavljenca

Vino z graviranim sporočilom
Cena:
40,00 €

DARILO ZA 50 LET - Vino z graviranim sporočilom
DARILO ZA 50 LET – Vino z graviranim sporočilom

16. Pripomočki in orodje za žar, ki bo vsakemu moškemu prišel prav za ustvarjanje okusnih jedi na prostem

Če iščete izvirno darilo za 50 let ali darilo za abrahama, razmislite o pripomočkih in orodju za žar, ki bo vsakemu moškemu prišlo prav za ustvarjanje okusnih jedi na prostem.

Gre za praktično in uporabno darilo, ki bo zagotovo razveselilo obdarjenca. S tem darilom boste zadeli v njegove interese, hkrati pa mu boste omogočili, da ustvarja slastne jedi na prostem.

Set pribora za žar, 27 delni v kovčku BBQ premium
Cena:
44,90 €

DARILO ZA 50 LET - Pribor za žar
DARILO ZA 50 LET – Pribor za žar

17. Izlet z jadrnico ali jahto, ki mu bo omogočil, da se sprosti in uživa v raziskovanju čudovitih obal in morja.

Darilo sprostitve in užitja v raziskovanju čudovitih obal in morja.

Izlet z jadrnico ali jahto je odličen način, da obdarjencu podarite nepozabno izkušnjo, ki jo bo zagotovo dolgo pomnil.

Za popoln izlet lahko izberete čudovito obalno mesto ali otok, ki ju obdarjenec še ni obiskal, ter mu tako omogočite, da raziskuje nove kraje in uživa v lepotah narave. S takim darilom boste obdarjencu pokazali, da ste se potrudili, saj bo slavljenec imel priložnost za pobeg od vsakdanjega življenja, se sprostil in se naužival svežega morskega zraka.

Enodnevni izlet z jadrnico
Cena:
129,00 € na osebo

DARILO ZA 50 LET - izlet z jadrnico ali jahto
DARILO ZA 50 LET – izlet z jadrnico ali jahto

18. Prestižni vožnja z luksuznim avtomobilom, ki bo omogočila, da se počuti kot pravi zvezdnik.

S tem darilom za 50 let mu boste omogočili, da se počuti kot prava zvezda, saj se bo lahko popolnoma sprostil in užival v vožnji z vrhunskim avtomobilom.

Lahko se odločite za najem luksuznega avtomobila za nekaj ur ali celo cel dan, odvisno od vašega proračuna in želja obdarjenca.

Lahko se odpravite na vožnjo po slikovitih cestah in se ustavite na različnih lokacijah, kjer boste lahko uživali v razgledu ali si ogledali znamenitosti.

Poleg tega lahko obdarovancu pripravite tudi posebno voščilnico, ki ga bo še dodatno razveselila. Lahko izberete voščilnico, ki je oblikovana kot vozniško dovoljenje, ali pa jo osebno oblikujete s fotografijami avtomobilov ali z nekaj duhovitimi citati o vožnji in verzi za rojstni dan.

Ekstremna športna doživetja za 1 do 2 osebi.
Cena:
89,99 €

DARILO ZA 50 LET - Adrenalinska vožnja
DARILO ZA 50 LET – Adrenalinska vožnja

19. Masažni stol za domačo uporabo, ki bo poskrbel za sprostitev in odpravo napetosti po napornem dnevu.

Masažni stol za domačo uporabo bi bil odlična ideja za darilo za nekoga, ki si želi sprostitve in odprave napetosti po napornem dnevu. Obstajajo različne vrste masažnih stolov, zato je pomembno izbrati tistega, ki bo najbolj ustrezal potrebam posameznika.

Omogoča učinkovito masažo doma, brez potrebe po obisku masažnega salona. Poleg tega bi lahko stol uporabljali tudi drugi družinski člani in prijatelji ter tako skupaj uživali v sproščujoči masaži.

Predlagan model: Masažni stol VADUM
Cena:
449,00 €

DARILO ZA 50 LET - masažni stol
DARILO ZA 50 LET – masažni stol

20. Družinski fotograf: Podarite mu profesionalno družinsko fotografijo, ki bo večno ostala v spominu.

Če iščete izvirno in trajno darilo za nekoga, ki praznuje 50. rojstni dan, bi lahko podarili profesionalno družinsko fotografijo.

Takšna fotografija bo ne samo dokumentirala posebno priložnost, ampak bo tudi večno ohranila trenutek in spomin.

Če želite, lahko v darilu vključite voščilnico z verzi, ki bodo izražali vašo ljubezen in hvaležnost do vašega ljubljenega ob tej posebni priložnosti. Lahko izberete klasične verze ali pa ustvarite nekaj povsem izvirnega in personaliziranega.

Trajanje 1 uro, približno 100 fotografij
Cena: 149,00 €

DARILO ZA 50 LET - Profesionalno fotografiranje
DARILO ZA 50 LET – Profesionalno fotografiranje

21. Vina iz različnih regij: Če je ljubitelj vina, mu podarite set vrhunskih vin iz različnih regij.

Vina so odlično darilo za posebne priložnosti, saj ponujajo priložnost za okušanje različnih okusov in arom iz različnih regij. Set vrhunskih vin lahko vključuje vina iz različnih slovenskih regij.

Vsekakor bi bil set vrhunskih vin iz različnih regij odlična ideja za darilo ob 50. rojstnem dnevu za ljubitelja vina, saj bo zagotovo prinesel veselje in užitek ob okušanju različnih vin.

Cena: odvisna od izbire

DARILO ZA 50 LET - Vina iz različnih regij
DARILO ZA 50 LET – Vina iz različnih regij

22. Dobra kakovostna posteljnina, odeje ali vzglavniki za izboljšanje kakovosti spanja

Kakovostna posteljnina lahko zagotavlja udobno in prijetno spanje. Odeje in vzglavniki pa lahko pomagajo izboljšati kakovost spanja, saj zagotavljajo pravilno podporo telesu in preprečujejo bolečine v hrbtu in vratu.

Zato bi lahko darilo v obliki kakovostne posteljnine, odej ali vzglavnikov bilo odlična ideja za 50. rojstni dan, saj bi obdarovancu pomagalo izboljšati kakovost spanja ter s tem izboljšalo njegovo splošno zdravje in počutje.

Da bi darilo dodatno personalizirali lahko izberete posteljnino z posebnim besedilom oz verzom po vaši izbiri.

Cena: že od 12,99 € dalje

DARILO ZA 50 LET - posteljnina, odeja ali vzglavnik
DARILO ZA 50 LET – posteljnina, odeja ali vzglavnik

23. Obisk vrhunske restavracije: Podarite mu večerjo v prestižni restavraciji, kjer bo lahko užival v vrhunski kulinariki.

Pri izbiri restavracije se lahko osredotočite na tiste, ki imajo Michelinovo zvezdico ali so omenjene na drugih pomembnih kulinaričnih seznamih, da zagotovite vrhunsko kakovost hrane in storitve. Večerja v prestižni restavraciji bo zagotovo prinesla užitek in veselje obdarovancu, ki bo lahko ob okušanju različnih okusov ustvaril nepozabne spomine s prijatelji ali družino.

Zato bi večerja v prestižni restavraciji bila lahko odlična ideja za 50. rojstni dan, saj bo obdarovancu omogočila edinstveno doživetje in okusno kulinariko, ki bo v spominu ostala še dolgo časa.

Predlagana restavracija Jezeršek na Ljubljanskem gradu
Cena: odvisna od izbire

DARILO ZA 50 LET - Večerja v prestižni restavraciji
DARILO ZA 50 LET – Večerja v prestižni restavraciji

24. Dron z visoko ločljivostjo kamere za snemanje letov in fotografiranje

Če iščete darilo za nekoga, ki praznuje 50. rojstni dan in je navdušen nad tehnologijo, bi lahko razmislili o ideji za darilo, kot je dron z visoko ločljivostjo kamere.

Droni z visoko ločljivostjo kamer so primerni za snemanje pokrajine, potovanj, dogodkov ali drugih zanimivih motivov.

S takšnim darilom za 50 let boste obdarovancu zagotovili priložnost, da se prepusti svoji ustvarjalnosti in odkrije nove vidike sveta, ki jih morda sicer ne bi mogel videti. Poleg tega bo lahko posnel izjemne fotografije in posnetke, ki bodo ostali v spominu še dolgo časa.

Predlagan model: Zložljiv dron s kamero E58
Cena:
78,50 €

DARILO ZA 50 LET - Dron
DARILO ZA 50 LET – Dron

25. Okusna torta za abrahama

Če želite obdarovancu, ki praznuje svoj abraham, podariti nekaj sladkega in okusnega, bi lahko razmislili o darilu v obliki posebne torte za abrahama. Takšna torta bi lahko bila izdelana po naročilu, glede na želje in okuse obdarovanca.

Na torti bi lahko upodobili različne simbole in verze, ki predstavljajo 50. rojstni dan, kot so številka 50, zvezde, srca, rože ali kateri koli drug motiv, ki bi bil pomemben za obdarovanca. Lahko bi tudi izbrali okus, ki je njegov najljubši, in s tem dodali osebno noto darilu.

Torta za abrahama bi lahko bila tudi odlična ideja za skupinsko darilo, saj bi jo lahko delili s prijatelji in družino ob slavju. Takšna torta bi zagotovo prinesla veliko veselja in sladkega užitka na praznovanje 50. rojstnega dne.

Cena: od 40 € do 80 €

DARILO ZA 50 LET - rojstnodnevna torta
DARILO ZA 50 LET – rojstnodnevna torta

26. Foto album ali okvir za slike

Za 50. rojstni dan bi lahko obdarovancu podarili nekaj, kar bo obudilo spomine na pretekle dogodke in trenutke. Ena izmed idej bi bila darilo v obliki foto albuma ali okvirja za slike.

V foto albumu bi lahko zbrali fotografije iz obdarovancu pomembnih trenutkov, kot so rojstvo otrok, poroka, pomembni dogodki, potovanja in drugi spomini. Album bi lahko obogatili tudi z besedilom ali verzi, ki opišejo posamezno fotografijo ali dogodek.

Cena: od 19,95 €

DARILO ZA 50 LET- Fotoknjiga
DARILO ZA 50 LET- Fotoknjiga

27. Darilo za 50 let – Majice za 50 let

Majice za 50 let so eno izmed najpogosteje izbranih in priljubljenih daril za praznovanje velikega jubileja. Majice lahko izberete z različnimi napis in dodatki ter jih prilagodite glede na želje in interese slavljenca.

Majice so preprosto in praktično darilo, ki jih slavljenec/ka lahko nosi na posebnih priložnostih ali kot vsakdanje oblačilo. Poleg tega lahko dodate osebno noto tako, da na majice natisnete sliko slavljenca ali njegov/njen najljubši verz.

Smešne majice za 50 let so tudi zabavno darilo ob družinskih srečanjih ali prijateljskih izletih.

Cena: 15,99 €

DARILO ZA 50 LET - smešne majice
DARILO ZA 50 LET – smešne majice

Tisk na majice

Izberite poseben motiv, ki ga bo slavljenec z veseljem nosil, in naročite tiskn na majico po meri. Majico lahko popestrite tudi z rojstnodnevnim verzom. Tisk na majice je preprosta, a učinkovita ideja za darilo, ki bo slavljenca razveselila. Lahko gre za smešen napis, družinsko fotografijo ali njegovo najljubšo sliko. Darilo je lahko še posebej osebno, če izberete majice, ki jih bodo nosili tudi drugi družinski člani ali prijatelji.

DARILO ZA 50 LET - smešne majice
DARILO ZA 50 LET – smešne majice
DARILO ZA 50 LET - smešne majice
DARILO ZA 50 LET – smešne majice
DARILO ZA 50 LET - smešne majice
DARILO ZA 50 LET – smešne majice

28. Gramofonske ali vinilne plošče

Za ljubitelje glasbe je lahko ob 50. rojstnem dnevu odlična ideja za darilo gramofonska plošča njihovega najljubšega izvajalca ali skupine.

Izberite lahko ploščo iz njihovega najljubšega obdobja ali pa jim podarite najnovejši album njihovega najljubšega izvajalca. Poleg tega lahko vinilno ploščo tudi lepo opremite in jo podarite v darilni embalaži, ki bo še dodatno popestrila presenečenje.

S to idejo za darilo boste zagotovo obdarovancu polepšali 50. rojstni dan, saj bo lahko užival ob poslušanju svoje najljubše glasbe in si pričaral prijetne spomine iz preteklosti.

Primer: PRLJAVO KAZALIŠTE – LP2/ TAJNO IME
Cena:
15,99 €

DARILO ZA 50 LET - Gramofonske plošče
DARILO ZA 50 LET – Gramofonske plošče

29. Soba pobega z družino ali prijatelji

Sobna pobeg je igra, v kateri skupina ljudi sodeluje in rešuje uganko, da bi našla pot iz sobe v omejenem času.

To darilo je odlična izbira za ljudi, ki želijo preživeti aktivno popoldne s svojimi najbližjimi in hkrati izboljšati svoje sposobnosti reševanja problemov ter timsko delo.

Za še bolj osebno doživetje lahko izberete sobo pobeg, ki je tematsko prilagojena interesom slavljenca, kot na primer soba pobega z vojaško tematiko ali soba pobega, ki se osredotoča na zgodovino in kulturo. Soba pobega je odlična priložnost za aktivno in zabavno druženje ter nepozaben 50. rojstni dan.

Cenik vstopnic: 2-3 osebe = 60€ | 4 osebe = 70€ | 5 oseb = 80€ | 6 oseb = 90€ | 7 oseb = 100€ | 8 oseb = 110€ | 9 oseb = 120€ | 10 oseb = 130€

DARILO ZA 50 LET - soba pobega
DARILO ZA 50 LET – soba pobega

30. Tečaj plesa, kot so salsa ali tango

Za 50. rojstni dan lahko podarite tečaj plesa, kot so salsa ali tango, ljubiteljem plesa. Tečaji plesa so odlična izbira za ljudi, ki želijo ohranjati aktivno življenje in hkrati preživeti čas z ljubljeno osebo ali prijatelji.

Plesni tečaj je lahko odličen način za učenje novih veščin, izboljšanje koordinacije in ravnotežja ter hkrati za sprostitev in zabavo. Salsa in tango sta priljubljena plesa, ki izvirata iz Južne Amerike in sta polna strasti ter ritmičnih gibov.

Tečaj plesa je lahko tudi odlična priložnost za druženje.

Cena: Enkratni obisk na osebo 22 €

DARILO ZA 50 LET - tečaj plesa
DARILO ZA 50 LET – tečaj plesa

31. Personalizirana buteljka viskija

Personalizirana buteljka viskija ali druge alkoholne pijače z graviranim imenom na steklenici je odlična ideja za darilo za 50 let ali abrahama. To je unikatno in osebno darilo, ki bo obdarjencu ostalo v spominu.

Dodajte še voščilnico s čestitkami in verzi ter pripravite nepozabno presenečenje za slavljenca

Cena: 62,95 $

DARILO ZA 50 LET - personalizirana buteljka viskija
DARILO ZA 50 LET – personalizirana buteljka viskija

32. Organizirajte zabavno praznovanje z družino in prijatelji

Obdarovancu za njegov 50. rojstni dan lahko pripravite nepozabno darilo – domačo zabavo s prijatelji in družino.

Lahko organizirate piknik, večerjo ali druženje z zabavnimi igrami.

Tako boste ustvarili nepozabne spomine in obdarovancu pokazali, kako dragocen so vam zdi vaš odnos.

Domača zabava je pogosto priljubljena izbira za praznovanje okroglih obletnic.

Cena: odvisna od vaše izbire

DARILO ZA 50 LET 20 min darilo za 50 let
Verzi za rojstni dan 16

33. Zipline avantura

Če iščete neobičajno in adrenalinsko darilo za 50 let, potem lahko obdarovancu podarite zipline avanturo.

Gre za spuščanje po jeklenicah nad gozdovi, rečnimi strugami ali kanjoni, kar je zagotovo nepozabna izkušnja za vse ljubitelje ekstremnih doživetij.

Zipline avantura bo obdarovancu dala priložnost, da se sprosti in uživa v naravi, obenem pa se bo lahko spopadel s svojimi strahovi in izzivi.

Cena: 55,00 €

DARILO ZA 50 LET - zipline
DARILO ZA 50 LET – zipline

34. Elektronske naprave

Pametni telefoni, tablice, prenosni računalniki ali druga elektronska oprema so priljubljena darila, ki bodo zagotovo prišla prav.

Glede na hobije in interese slavljenca, lahko izberete ustrezno napravo, ki mu/ji bo olajšala vsakdanje opravke ali pa mu/ji bo omogočila nove izkušnje in zabavo.

Elektronske naprave so priljubljeno darilo za vsako priložnost in so lahko odlična izbira tudi za 50. rojstni dan.

Cena: odvisno od izbire

DARILO ZA 50 LET - elektronske naprave
DARILO ZA 50 LET – elektronske naprave

35. Izlet v toplice ali wellness center

Za 50. rojstni dan lahko obdarite svojega prijatelja ali družinskega člana z izletom v toplice ali wellness center.

Na ta način jim boste omogočili sproščujoč dan ali vikend, kjer si bodo lahko napolnili baterije in se prepustili razvajanju.

Topli termalni bazeni, masaže in druge wellness storitve bodo zagotovo prijetno presenečenje in nepozaben dar.

Predlagan paket: Terme Krka – Najin odklop
Cena:
154,00 € (cena za par)

DARILO ZA 50 LET - izlet v toplice
DARILO ZA 50 LET – izlet v toplice

36. Napihljiva obleka za sumo (smešno darilo)

Napihljiva sumo obleka je edinstveno in zabavno darilo za ljubitelje rokoborbe ali pa za tiste, ki radi poskrbijo za dober smeh na zabavah.

Obleka je preprosta za uporabo. S tem darilom boste zagotovo poskrbeli za dobro razpoloženje na praznovanju 50-letnice ter poskrbeli za nepozabno doživetje za slavljenca in njegove goste.

Cena: 35,00 €

DARILO ZA 50 LET - sumo obleka
DARILO ZA 50 LET – sumo obleka

37. Ročno izdelani izdelki iz keramike, steklenih izdelkov ali kvačkanih izdelkov

Darilo, ki bi bilo lahko odlična izbira za 50. rojstni dan, je unikaten ročno izdelan izdelek.

Lahko bi razmišljali o darilu, ki ga je ustvarila lokalna obrtna skupnost iz keramike, steklenih izdelkov ali kvačkanih izdelkov.

Takšen izdelek je lahko ne samo funkcionalen, ampak tudi umetniški in dekorativni, ki ga bo obdarjenec z veseljem hranil kot spomin na to praznovanje. Poleg tega je nakup takšnega izdelka tudi odlična podpora za lokalne obrtnike in njihovo delo.

Predlog: Lijček za mleko, omako ptiček 5 dcl
Cena:
35,00 €

DARILO ZA 50 LET 25 min darilo za 50 let
Verzi za rojstni dan 16

38. Obisk konference ali seminarja, ki je povezan z njegovim/njenim delom ali hobijem

Če je slavljenec/slavljenka navdušen nad določenim področjem ali hobijem, mu lahko podarite obisk konference ali seminarja, ki mu bo omogočil pridobivanje novih znanj in izkušenj ter morda celo vzpostavitev novih stikov v strokovni skupnosti.

Na ta način bi lahko pridobil/a nove izkušnje, znanja in se spoznal/a z ljudmi, ki imajo podobne interese. Lahko izberete konferenco ali seminar, ki poteka na destinaciji, kamor si je slavljenec/ka že dolgo želel/a potovati, tako da bi lahko združili prijetno s koristnim.

Cena: odvisna od ponudbe

DARILO ZA 50 LET 26 darilo za 50 let
Verzi za rojstni dan 16

39. Helikopterski polet nad Triglav

Za slavljenca, ki ljubi avanturistične izkušnje in naravo, bi lahko bilo nepozabno darilo helikopterski polet nad Triglavom.

Med letom bi lahko užival v neverjetnih razgledih na gore in naravo ter se prepustil adrenalinu občutka letenja v helikopterju.

Takšno doživetje bi zagotovo ostalo v spominu za vse življenje.

Predlagana ponudba: Helikopterski polet nad Triglav (Lesce) / 1 oseba / cca 25 min
Cena: 175,00 €

DARILO ZA 50 LET - polet na trigalv
DARILO ZA 50 LET – polet na trigalv

40. Nakup letalske vozovnice za eksotično potovanje

Ena izmed odličnih idej za darilo ob 50-letnici je lahko tudi nakup letalske vozovnice za eksotično potovanje. Ob tej starosti so ljudje pogosto že precej potovali in si morda že ogledali nekaj priljubljenih destinacij, zato bi bilo lahko izjemno razburljivo raziskati kakšno popolnoma novo in nenavadno mesto.

Lahko za darilo izberete kraje z drugačno kulturo, bogato zgodovino ali lepimi plažami. Pomembno je, da je destinacija izbrana glede na interese in okus slavljenca.

Cena: odvisna od ponudbe

DARILO ZA 50 LET - letalska vozovnica
DARILO ZA 50 LET – letalska vozovnica

41. Tečaj tujega jezika

Tečaj tujega jezika je odlična ideja za darilo, saj lahko obdarovancu pomaga pri razširjanju njegovega znanja in kulture.

Če vaš obdarovanec rad potuje, mu lahko podarite tečaj tujega jezika, da bo lažje komuniciral na potovanjih in se še bolj poglobil v druge kulture.

Lahko se odločite za spletni tečaj ali tečaj v živo, v tujini ali doma, individualni ali skupinski tečaj. Poleg tega so tečaji tujih jezikov zelo priljubljeni in koristno darilo za vse starosti in poklice.

Primer ponudbe: Online tečaj nemščine na stopnji A1 – 30 šolskih ur
Cena: 271,50 €

DARILO ZA 50 LET 29 min darilo za 50 let
Verzi za rojstni dan 16

Darilo za 50 let – Idej za darilo za žensko

Ob praznovanju 50. rojstnega dne si ženske zaslužijo posebno pozornost in darilo, ki bo odražalo njihov edinstven slog in osebnost. Če iščete popolno darilo za 50 let za ženske, imate na voljo številne možnosti, od klasičnih do bolj inovativnih idej. Lahko izberete darilo, ki bo razvajalo njihove čute, kot so dišeče sveče ali vrhunsko vino, ali pa darilo, ki bo poskrbelo za njihovo udobje in praktičnost, kot so masažni stoli ali robotski sesalniki. Ne glede na to, katero darilo izberete, pomembno je, da izraža vašo naklonjenost in spoštovanje do slavljenke ob njenem pomembnem mejniku rojstnega dneva.

42. Robotski sesalnik

Robotski sesalnik je popolno darilo za vsako žensko, ki si želi olajšati vsakdanje čiščenje, saj ji bo robotski sesalnik prihranil dragoceni čas in energijo.

Prednosti robotskih sesalnikov so tudi te, da imajo izjemno tiho delovanje, kar ženskam omogoča, da se med njegovim delovanjem posvetijo drugim opravilom ali preprosto počivajo.

Z modernim dizajnom in enostavnim upravljanjem, bo robotski sesalnik zagotovo navdušil vsako žensko, ki si želi sodobne in praktične naprave za čiščenje doma.

Predlagan model: HISENSE robotski sesalnik RVCL144AB
Cena: 399,90 €

DARILO ZA 50 LET 30 min darilo za 50 let
Verzi za rojstni dan 16

43. Abonma za koncerte, gledališče ali opero

Ženska, ki je navdušena ljubiteljico kulture in umetnosti, bo zagotovo vesela tega darila.

Abonma za koncerte, gledališče ali opero bi ji lahko podarili na različne načine, od fizičnih vstopnic do darilnih bonov. Pomembno je, da izberete vrsto abonmaja, ki bo ustrezala njenim interesom in preferencam ter da ji ne bo težko dostopen.

Z abonmajem bo imela dostop do različnih predstav in dogodkov, ki jih bo lahko obiskala skozi celotno sezono.

Cena: odvisna od izbire

DARILO ZA 50 LET 31 min darilo za 50 let
Verzi za rojstni dan 16

44. Zlat nakit za ženske

Zlat nakit je klasično darilo za praznovanje 50. rojstnega dne, saj je eleganten, dragocen in simbolizira trajnost ter zrelost. Če izberete kvaliteten zlat nakit, ga bo obdarovanka zagotovo vesela.

Če niste prepričani, kateri kos zlatega nakita bi bil najbolj primeren za obdarovanko, se lahko vedno obrnete na prodajalca ali nakitnega oblikovalca, ki vam lahko ponudita strokovno svetovanje in izbiro. Poleg tega lahko zlati nakit personalizirate z gravuro imena, datuma ali kratkega sporočila, ki bo darilo še bolj posebno in edinstveno.

Primer: SPOMINSKI KOMPLET 2
Cena: 600,00 €

DARILO ZA 50 LET - zlat nakit
DARILO ZA 50 LET – zlat nakit

45. Darilo naredi sam

Sestavite svoje darilo iz spominov iz pretklosti. Recimo iz starih fotografij, dokumentov, vintage predmetov ali prehranskih izdelkov.

Izberite nekaj vintage elementov, ki jih želite vključiti v darilo. Lahko so to čokoladice, ki so bile popularne v času rojstva slavljenca, stare fotografije iz družinskih albumov ali predmeti, ki jih je slavljenec nekoč zelo ljubil.

Zapakirajte darilo v posebno škatlo ali vrečko, ki ste jo okrasili s trakovi in ​​dodatki. Uporabite lahko tudi osebno sporočilo ali verz za rojstni dan.

Cena: odvisno od izbire

DARILO ZA 50 LET - darilo naredi sam
DARILO ZA 50 LET – darilo naredi sam

46. Velika MILKA čokolada s fotografijo

Velika Milka čokolada je odlična izbira za darilo ob 50-letnici.

Na voljo je v različnih okusih, poleg tega pa jo lahko prilagodite s svojim sporočilom, verzom za rojstni dan ali fotografijo po želji.

Ta sladki in osebni dotik bo zagotovo razveselil slavljenko ob njenem velikem jubileju.

Cena: 29,99 €

DARILO ZA 50 LET - personalizirna čokolada
DARILO ZA 50 LET – personalizirna čokolada

47. Fotografija na lesu

Darilo fotografija na lesu je zelo unikatno darilo ob 50-letnici, saj se fotografija natisne na naravni leseni plošči, kar ustvarja rustikalni videz.

Poleg tega je možno izbrati med različnimi dimenzijami in dodati lasten napis ali verz za rojstni dan.

Ta izdelek bo zagotovo pritegnil pozornost in bo v spominu ostal kot posebno darilo za 50 let.

Cena: od 29,99 €

DARILO ZA 50 LET - fotografija na lesu
DARILO ZA 50 LET – fotografija na lesu

48. Knjiga vse najboljše za 50 let – Abraham

Enostavno vendar lepo darilo za 50-ti rojstni dan je tudi odprta knjiga v kateri so napisani življenjski verzi za rojstni dan.

Knjiga je v modri in rdeči barvi.

V velikosti 28×20 cm

Primerna tudi, kot poslovno darilo

Cena: 11,60 €

DARILO ZA 50 LET - knjiga vse najboljše za 50 let abraham
DARILO ZA 50 LET – knjiga vse najboljše za 50 let abraham

49. Zvezdna karta

Zvezdna karta je edinstveno in izvirno darilo ob 50-letnici.

Gre za personalizirano karto neba, ki prikazuje položaj zvezd in planetov v času in kraju, ko se je slavljenka rodila.

To je izvrstna ideja za darilo, saj izdelek lahko personalizirate in dodate sporočilo ali verz za rojstni dan po izbiri. Poleg tega pa je tudi dekorativno in osebno darilo, ki bo zagotovo pritegnilo pozornost.

Cena: od 17,90 €

DARILO ZA 50 LET - zvezdna karta
DARILO ZA 50 LET – zvezdna karta

50. Drevo življenja

To Drevo življenja z 300 kristali je odlično darilo za rojstni dan, saj ima posebno energijo in v sebi nosi pozitivne misli in želje.

Kristali na drevesu naj predstavljajo različne lastnosti, ki jih želimo obdarovancu podariti – modrost, ljubezen, srečo, zdravje, obilje, notranji mir in pogum.

Darilu lahko dodate tudi čestitko in napišete verz za rojstni dan, ki bo obdarovancu polepšal njegov poseben dan ter mu zaželite veliko veselja in sreče.

Cena: 55,00 €

DARILO ZA 50 LET - drevo življenja
DARILO ZA 50 LET – drevo življenja

V kolikor pripravljate presenečenje za 50-ti rojstni dan vam predlagamo, da si v posnetku pogledate nekaj odličnih nasvetov za pripravo rojstnodnevne zabave za abrahama:


Hitra pomoč pri izbiri darila za rojstni dan

Odgovori in vprašanja, ki vam bodo v pomoč pri nakupu in izbiri darila za rojstni dan:

Kako lahko personaliziram darilo za 50. rojstni dan?

– Z naročilom personalizirane ilustracije recimo karikature ali portreta.
– Z graviranjem če darilo vključuje kovinske, steklene ali lesene predmete.
– S smešnim tiskom na majici.
– S tiskanjem fotografij.

Katera barva predstavlja 50. rojstni dan?

Zlata barva je povezana s 50. rojstnim dnevom, saj 50 velja za “zlato dobo”.

Ali je v redu podariti darilo brez voščilnice?

Seveda je v redu podariti darilo brez voščilnice, vendar je voščilnica pogosto dobrodošla dodatna gesta. Voščilnica omogoča, da izrazite svoje misli, rojstnodnevne verze in osebno sporočilo prejemniku darila.

Dodaj odgovor