PLAČILO PO POVZETJU - INFORMACIJE

1) Pogodba o nakupu je sklenjena z oddajo naročila. Po Obligacijskem zakoniku odloženo plačilo oz. plačilo ob povzetju kupcu ne omogoča nenapovedano ali enostransko prekinitev pogodbe. V tem primeru to velja že v času izdelave izdelka narejenega po meri ali ko je naročilo izdelano. Če je izdelek, ki je narejen po meri, dostavljen ali pa je v izdelavi, obveznost kupca do plačila lahko preneha le z objestranskim sporazumom.
 
2) Predogled izdelka narejenega po meri, ki ga prejmete v digitalni verziji, je možno reproducirati, zato se lahko smatra kot končni izdelek in obravnava kot izdelan in dostavljen. 
 
3) Obveznost kupca do plačila oz. terjatev do kupca pri izdelkih narejenih po meri ne more prenehati nenapovedano, enostransko ali brez sporazuma z izvajalcem v kolikor je naročilo v izdelavi ali je naročilo izdelano. 
 
4) Naše poslanstvo je, da posel/dejavnost, ki jo opravljemo je uspešno le, če je stranka zadovoljna, zato ste lahko brez skrbi, da bomo svoj del obveznosti opravili profesionalno in kakovostno. V primeru nezadovoljstva omogočamo brezplačne popravke, vračilo denarja in reklamacije, vendar nas je potrebno kontaktirati še med izdelavo. Za naše storitve garantiramo zadovoljstvo.