• 500+ primerov karikatur in portretov
  • Inspirirajte se pred nakupom
  • Preverite zakaj smo najboljši umetniki!

UMETNINA, KI JO USTVARIMO PO VAŠIH ŽELJAH

Vi ustvarjate, mi rišemo.

Brezmejno ustvarjanje

To pomeni, da lahko narišemo vsako zamišljeno situacijo, ki jo želite videti na karikaturi ali portretu. Pri vsakem nakupu je vključena možnost brezmejnega risanja elementov, živali in predmetov. Vsaka podrobnost bo narisana, brez meja in ovir. 

NAROČI ZDAJ

Hitra izdelava

Poskrbeli bomo, da bo vaše naročilo narejeno čudovito in brezhibno, kot so naši primeri na spletni strani. Zaradi veliko izkušenj, vam omogočamo, da bo vaše naročilo izdelano zelo hitro oz. že v 2-7 dneh. Če potrebujete ekspresno hitro nas kontaktirajte na [email protected] in preverite razpoložljivost. 

NAROČI ZDAJ

Možnost predogleda in brezplačnih popravkov

Naš cilj je vaše zadovoljstvo, zato vam garantiramo, da bomo uredili vse kar je v naši moči, da boste zadovoljni. V ta namen omogočamo predogled in možnost popravkov v kolikor s čim ne boste zadovoljni. 

S tem je zadovoljstvo zagotovljeno.

NAROČI ZDAJ

KATERO IDOLLIO DARILO BOSTE PODARILI?

-23%

SREČNE STRANKE

Vaše zadovoljstvo je naš cilj, vaša sreča v očeh pa darilo za nas! Hvala vam!

Idollio customer one
Idollio.com min

“Slike so bile TOP TOP TOP. Ljudje pa tako zadovoljni, da je še danes in bo še dolgo ta zgodba del pogovorov. Slike smo predajali preko igre pantomime, da je bilo pa še bolj zanimivo, smo vsi istočasno odrli in mama mia, to je bilo vrhunsko.

Hvala vam za izvedbo, vsekakor imate našo pozitivno mnenje.”

NINA V. / MODRI VAL d.o.o.

“Prejel sem sliko in sem res zadovoljen (upam da bo tudi hči)”

ALOJZ / KUPEC

“Karikatura je zelo realistična, celo do najmanjših podrobnosti! Vsi smo je bili zelo veseli. Hvalaaa 😍😍😍”

LANA / KUPEC

“Prijetno presenečen nad izvedbo karikature! Opravili ste izjemno delo! Poleg tega sem že pri drugem naročilu :-)”

MARTIN / KUPEC

“Čeprav je bil čas izdelave naveden kot 7 dni, sem v roku 5-ih dni prejela prvo od 3-eh naročil. Bilo je še lepše, kot sem pričakovala!! Komaj čakam na preostala 2 naročila. Toplo priporočam za vse, ki želite naročiti karikaturo za svojo družino.”

JULIJA / KUPEC

Čudovita karikatura, zelo realistični obrazi, popolna v vseh podrobnostih. Slavljenec je navdušen nad njo in že visi v naši spalnici. Ne moreva si jo nagledati. Priporočamo, Top😊

MAJA BOGATAJ / KUPEC

Celotna izkušnja je bila čarobna! Osupljivo lepa karikatura, odlična in hitra postrežba strank. Pet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ od mene! Toplo priporočam 💓💯🔝 👍👏 Hvala!

SABINA / KUPEC

“Tako čudovita izkušnja in neverjetni umetniki! Resnično narišejo vsako podrobnost na karikaturi, kakor napišete v obrazcu. Kako čudovit način za spomin na ljubljene 🙂”

ALENKA / KUPEC

“Briljantna karikatura, ki že krasi našo devno sobo.😍😍 Izpolnila je vsa naša pričakovanja in še več. Zabava in ljubezen, ki sta vidni na karikaturi nam bosta še dolgo risali nasmeh na obraz. Odlični umetnik, hvala iz 💖”

MIRJANA / KUPEC

“Za darila smo naročili 2 karikaturi – obe sta popolni. Mislim, da ne bi mogli biti boljši. Vsaka podrobnost je zajeta na karikaturi in obrazi so zelo prepoznavni. Toplo priporočam.”

MIROSLAV / KUPEC

“Še nisem dobila tiskane verzije, vendar sem nad digitalno navdušena! TAKO zaljubljena vanj !! Komaj čakam svojo dostavo karikature na dom !! 🤗😍 Sem vas že priporočila prijateljem. 😉”

ANITA / KUPEC

“Za najinih deset let skupaj sem narocila popolno darilo za dragega. Najbolj noro pa je, da se prepoznava na karikaturi kjer sva narisana kot risana junaka!!!!! še enkrat hvala in vsem priporočam!”

PATRICIJA / KUPEC

NAROČITE IN NAVDUŠITE IZBRANO OSEBO KOT ŠE NIKOLI DO SEDAJ!

NAROČITE ZDAJ